500+ YouTube Copyright School Questions And Answers 2019 (Dành cho bạn làm Youtuber)

Here are 500+ YouTube Copyright School Questions And Answers 2019. Best YouTube Copyright Taken Down Questions and Answers. All the answers ...

Here are 500+ YouTube Copyright School Questions And Answers 2019. Best YouTube Copyright Taken Down Questions and Answers. All the answers provided are 100% correct so you have no problem because we have done all the work for you.
All you have to do is to take a look or read the questions carefully below selecting the answer. Here is one of the mistake some people usually do: When they are looking for an answer for question one then, they just select the number one answer from our article. Don’t do that.

First Group Of YouTube Copyright School Questions And Answers

Question 1: In order to determine whether specific copyrighted content is authorized to be used on YouTube you should upload it to your account and wait for the content ID system to block any unauthorized content.?
Answer: False
Question 2: Its fine to use someone else’s content as long as it already appears on YouTube.?
Answer: False
Question 3:  Giving credit to the creator in your videos description is enough to prevent copyright infringement from occurring?
Answer: False 
Question 4: As long as you have modified the original content in some way such as in a remix it is always a fair use of copyrighted materiel and you cannot be subject to claim of copyright infringement?
Answer: False
Question 5:  Copyright infringement occurs when a copyrighted work is without the permission of the copyright owner?
Answer: All of The Above
Question 6: Creating 100% original new content for YouTube will help to protect you against claims of copyright infringement?
Answer: True 
Question 7: Copyright infringement is a serious offense and violation of the law may have significant consequences?
Answer: True 
Question 8:  Uploading a video of myself recording my favorite cover song does not require the permission of the copyright holder?
Answer: False
Question 9:  If intentionally file a false notice of alleged copyright infringement against a YouTube video just for fun, or cause trouble I could be found liable for any damages caused?
Answer: True 
Question 10:  Copyright protects each of these individual rights. Fair use is a legal defense that applies in all countries?
Answer: False
Question 11:  It is impossible for a remix or mashup to infringe copyright?
Answer: False
Question 12:   Fair use is a legal defense that applies in all countries?Answer: False
Question 13:  As long as I have purchased the content in question, it is not possible for me to infringe copyright by uploading it to YouTube?
Answer: False
Question 14:  If you claim fair use in the video description, your video can’t be considered copyright infringement?
Answer: False
Question 15:  Anyone can issue a copyright claim on behalf of someone else?
Answer: False
Question 16:   If content is available on the Internet, it is in the public domain and therefore okay’s to YouTube?
Answer: False
Question 17:  If the original creator of the copyrighted work has died, the work is no longer protected by copyright?
Answer: False
Question 18: The Following items are NOT Protected by Copyright?  
Answer: People
Question 19:   Its fine to use someone else’s content as long as if already appears on YouTube? 
Answer: False
Question 20:   If you are found to be a repeat infringe, you could lose your YouTube account?
Answer: True
Question 21:   If you claim fair use in the video description, your video can’t be considered copyright infringement?
Answer: False

Second Group Of YouTube Copyright Questions And Answers

Questions 1: The following things are copyright able: names, places, faces and spaces.
Answers: False
Questions 2: The following item is protected by copyright:
Answers: Your original YouTube video
Questions 3: If you claim fair use in the video description, your video can’t be considered copyright infringement.
Answers: False
Questions 4: All uses of copyrighted content without permission of the owner are considered copyright infringement.
Answers: False
Questions 5: If someone alleges that you have infringed their copyright, you will receive a notification:
Answers: Both A & B
Questions 6: If you misuse YouTube’s counter-notification process:
Answer: Both a) and b)
Questions 7: Its fine to use someone else’s content as long as it already appears on YouTube.
Answers: False
Questions 8: It’s possible for music to have more than one copyright owner.
Answers: True
Questions 9: If a video gets removed because of a copyright infringement notification, filing a counter-notification is the only possible way to restore the video.
Answers: False
Questions 10: You should ask YouTube for permission to use other users’ content from the site.
Answers: True
Questions 11: Creating 100% original new content for YouTube will help to protect you against claims of copyright infringement.
Answers: True
Questions 12: Deleting a video that was removed for copyright will get rid of the associated copyright strike.
Answers: False
Questions 13: It is impossible for a remix or mash up to infringe copyright.
Answers: False
Questions 14: If you claim fair use in the video description, your video can’t be considered copyright infringement.
Answers: False
Questions 15: As long as I have purchased the content in question, it is not possible for me to infringe copyright by uploading it to YouTube.
Answers: False
Questions 16: Its fine to use someone else’s content as long as it already appears on YouTube.
Answers: False
Questions 17: Fair use” is a legal defense that applies in all countries.
Answers: False
Questions 18: The following items are NOT protected by copyright:
Answers: People
Questions 19: If content is available on the Internet, it is in the public domain and therefore okays to upload to YouTube.
Answers: False
Questions 20: If you claim fair use in the video description, your video can’t be considered copyright infringement.
Answers: False
Questions 21: If the original creator of the copyrighted work has died, the work is no longer protected by copyright.
Answers: False
Questions 22: If you are found to be a repeat infringer, you could lose your YouTube account.
Answers: True
Questions 23: If you claim fair use in the video description, your video can’t be considered copyright infringement.
Answers: False
Questions 24: Anyone can issue a copyright claim on behalf of someone else.
Answers: False
Questions 25: Copyright infringement can result in:
Answers: D
Questions 26: As long as you have modified the original content in some way, such as in a remix, it is always a fair use of copyrighted material and you cannot be subject to claims of copyright infringement.
Answers: False
Questions 27: In order to determine whether specific copyrighted content is authorized to be used on YouTube, you should upload it to your account and wait for the Content ID system to block any unauthorized content.
Answers: False
Questions 28: Copyright infringement occurs when a copyrighted work is _______ without the permission of the copyright owner:
Answers: All of the above
Questions 29: If I intentionally file a false notice of alleged copyright infringement against a YouTube video (just for fun, or to cause trouble), I could be found liable for any damages caused.
Answers: True
Questions 30: Creating 100% original new content for YouTube will help to protect you against claims of copyright infringement.
Answers: True
Questions 31: Copyright protects each of these individual rights. ”Fair use” is a legal defense that applies in all countries.
Answers: False
Questions 32: Uploading a video of myself recording my favorite cover song does not require the permission of the copyright holder.
Answers: False
Questions 34: Giving credit to the creator in your video’s description is enough to prevent copyright infringement from occurring.
Answers: False
Questions 35: Copyright infringement is a serious offense and violation of the law may have significant consequences.
Answers: True
Questions 36: Its fine to use someone else’s content as long as it already appears on YouTube.
Answers: False
Questions 37: If I intentionally file a false notice of alleged copyright infringement against a YouTube video (just for fun, or to cause trouble), I could be found liable for any damages caused.
Answers: True
Questions 38: The following things are copyrightable: names, places, faces and spaces.
Answers: False
Questions 39: Copyright infringement is a serious offense and violation of the law may have significant consequences.
Answers: True
Questions 40: Content that was once allowed by a content owner may be subsequently removed from YouTube.
Answers: True
Questions 41: The following item(s) may be protected by copyright:
Answers: All of the above
Questions 42: It is okay to upload an entire cartoon episode without the authorization of the copyright owner as long as I’m just sharing it with my friends, family and fans.
Answers: False
Questions 43: If someone alleges that you have infringed their copyright and you are certain that this is not the case, you may:
Answers: File a counter-notification
Questions 44: Copyright protection is only given to major film, television or recording corporations who pay for the privilege.
Answers: False
Questions 45: You should ask YouTube for permission to use other users’ content from the site.
Answers: False
Question 46: If I intentionally file a false notice of alleged copyright infringement against a YouTube video (just for fun, or to cause trouble), I could be found liable for any damages caused.
Answer: True
Question 47: Anyone can issue a copyright claim on behalf of someone else.
Answer: False
Question 48: Copyright infringement is a serious offense and violation of the law may have significant consequences.
Answer: True
Question 49: Creating 100% original new content for YouTube will help to protect you against claims of copyright infringement.
Answer: True
Question 50: “Fair use” is a legal defense that applies in all countries.
Answer: False
Question 51: If someone alleges that you have infringed their copyright and you are certain that this is not the case, you may:
Answer: File a counter-notification
Question 52: Copyright protection is only given to major film, television or recording corporations who pay for the privilege.
Answer: False
Question 53: As long as you have modified the original content in some way, such as in a remix, it is always a fair use of copyrighted material and you cannot be subject to claims of copyright infringement.
Answer: False
Question 54: If someone alleges that you have infringed their copyright, you will receive a notification:
Answer: Both A & B
Question 55: If you misuse YouTube’s counter-notification process:
Answer: Both a) and b)

Question 56: Content that was once allowed by a content owner may be subsequently removed from YouTube.
Answer: True
Question 57: The following item(s) may be protected by copyright:
Answer: All of the above
Question 58: It is okay to upload an entire cartoon episode without the authorization of the copyright owner as long as I’m just sharing it with my friends, family and fans.
Answer: False
Question 59: Copyright infringement occurs when a copyrighted work is ________ without the permission of the copyright owner:
Answer: All of the above
Question 61: It is impossible for a remix or mashup to infringe copyright.
Answer: False
Question 62: Giving credit to the creator in your video’s description is enough to pvent copyright infringement from occurring.
Answer: False
Question 63: It’s fine to use someone else’s content as long as it already appears on YouTube.
Answer: False
Question 64: All uses of copyrighted content without permission of the owner are considered copyright infringement.
Answer: False
Question 65: The following items are NOT protected by copyright:
Answer: People
Question 66: If content is available on the Internet, it is in the public domain and therefore okay to upload to YouTube.
Answer: False
Question 67: If you claim fair use in the video description, your video can’t be considered copyright infringement.
Answer: False
Question 68: If the original creator of the copyrighted work has died, the work is no longer protected by copyright.
Answer: False
Question 69: If you are found to be a repeat infringer, you could lose your YouTube account.
Answer: True
Question 70: The following things are copyrightable: names, places, faces and spaces.
Answer: False
Question 71: Deleting a video that was removed for copyright will get rid of the associated copyright strike.
Answer: False
Question 72: If a video gets removed because of a copyright infringement notification, filing a counter-notification is the only possible way to restore the video.
Answer: False
Question 73: The following item is protected by copyright:
Answer: Your original YouTube video
Question 74: You should ask YouTube for permission to use other users’ content from the site.
Answer: True

Third Group: YouTube Copyright School Questions And Answers

If you claim fair use in the video description, your video can’t be considered copyright infringement.?
Answer:False.
As long as i have purchased the content in question, it is not possible for me to infringe copyright by uploading it to YouTube.?
Answer: False.
It’s fine to use someone else’s content as long as it it already appears on YouTube.?
Answer:False.
The Following items are NOT protected by copyright.?
Answer: B.
“Fiar Use” is a legal defense that applies in all counties.?
Answer:False.
If content is available on the Internet, it is in the public domain and therefore okay to upload to YouTube.?
Answer:False.
If you claim fair use in the video description, your video can’t be considered copyright infringement.?
Answer: False.
If the original creator of the copyrighted work has died, the work is no longer protected by copyright.?
Answer: False.
If you are found to be a repeat infringe, you could lose your YouTube Account.?
Answer: True.
If you claim fair use in the video description, your video can’t be considered copyright infringement.?
Answer: False.
Anyone can issue a copyright claim on behalf of someone else.?
Answer: False.
Copyright infringement can result in.?
Answer: D
As long as you have modified the original content in some way, such as in a remix, it is always a fair use of copyrighted material and cannot be subject to claims of copyright infringement.?
Answer: False.
Copyright infringement occurs when a copyrighted work is without the permission of the copyright owner.?
Answer: E.
Copyright protects each of these individual right. “Fair Use” is a legal defense that applies in all countries.?
Answer: False.
Uploading a video of myself recording my favorite cover song does not required the permission of the copyright holder.?
Answer: False.
Giving credit to the creator in your video’s description is enough to prevent copyright infringement from occurring.?

COMMENTS

Name

ẩm thực đà nẵng,7,am thuc danang,1,Bãi biển Mỹ Khê,2,biển đà nẵng,3,cẩm nang du lịch đà lạt,3,cẩm nang du lịch đà nẵng,6,cẩm nang du lịch hội an,3,cẩm nang du lịch huế,3,Cẩm nang du lịch QUảng Bình,1,cầu tình yêu,1,đảo lý sơn,1,dia-diem-du-lich,5,Điểm đến lý tưởng,1,điểm hẹn mùa hè,1,điểm hẹn mùa hè 2019,1,Du lịch biển đà nẵng 2019,1,Du lich da lat,1,Du lịch Đà Lạt,3,Du lich da nang,2,Du lich đà nẵng,1,du lịch đà nẵng,17,du lịch hè đà nẵng,1,Du lịch hội an,3,Du lịch huế,5,Du lịch nha trang,1,Du lịch Quảng Bình,1,du lịch quảng ngãi,5,du lịch việt nam,1,Festival hoa Đà Lạt 2019,1,Khá phá đà nẵng,1,khai trương mùa du lịch biển,1,Khám Phá,15,khám phá đà lạt,1,kham pha da nang,1,Khám phá đà nẵng,6,khám phá du lịch đà nẵng,1,khám phá du lịch huế,1,khám phá du lịch quảng ngãi,1,khám phá hội an,3,Khám phá Huế,4,Khám phá quảng bình,1,khám phá quảng ngãi,2,kham-pha,8,Khu du lịch sinh thái sông Cu Đê Đà Nẵng,1,Khu du lịch Thác Trượt - Huế,1,Kinh nghiệm du lịch đà nẵng,9,Kinh nghiệm du lịch đà nẵng siêu tiết kiệm,1,kinh-nghiem-du-lich,5,lễ hội ẩm thực đà nẵng,1,Lễ hội ẩm thực quốc tế đà nẵng 2019,1,lễ hội đà nẵng,1,lễ hội đà nẵng,1,Món ngon,1,Món thái,1,Ngũ Hành Sơn,1,pháo hoa đà nẵng,1,Sự kiện đà lạt 2019,1,Sự kiện đà nẵng,1,sự kiện đà nẵng 2019,6,Sự kiện du lịch Đà Lạt,1,Sự kiện du lịch đà nẵng,1,sự kiện du lịch đà nẵng,7,Sự kiện nỗi bật,5,su-kien-noi-bat,6,thành phố biển,1,Trường học google,1,
ltr
item
Diễn đàn du lịch miền trung: 500+ YouTube Copyright School Questions And Answers 2019 (Dành cho bạn làm Youtuber)
500+ YouTube Copyright School Questions And Answers 2019 (Dành cho bạn làm Youtuber)
Diễn đàn du lịch miền trung
https://www.kenh9.com/2019/10/500-youtube-copyright-school-questions.html
https://www.kenh9.com/
https://www.kenh9.com/
https://www.kenh9.com/2019/10/500-youtube-copyright-school-questions.html
true
7804568738076796531
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy